Followers

18 February 2014

Kejamkah Seorang Umi

Assalamualaikum...

Entah kenapa, diri ini sentiasa tertanya2. Kejam kah aku??

Kenapa aku bertanya sedemikian?? Bila aku terbaca post kawan2 yang mampu full breastfeeding tuk anak2, ras diri ini sangat tidak sempurna. Aku dah cuba sedaya nya, tp dugaa bertimpa2. Allah sahaja tahu perasaan aku.

Adakah aku seornag umi yang kejam??

Entah la. Kadang sangat berkecil hati melihat setiap tulisna yang ditulis di wall FB tu. Konon itu konon ini. Ye aku tahu aku susu ibu yang terbaik tp apakan daya aku. Setakat itu sahaja aku mampu.

Takpelah. Bila aku nyatakan kenapa ramai yang kata macam. Aku ambil langkah berdiam diri. Bukan aku bagi racun. Tak sanggup melihat si kecil menangis. Allah..

Oklah. Sekian bebelan dio waktu yang lapang hehe.

Wassalam....

4 comments:

Maria Firdz said...

Akk tak kejam..tpi rezeki susu ibu dan rezeki ank tak sama bg setiap org.. Yg ptg akk dh cuba bg yg terbaik..

Farha said...

Maria:

Hemm entah laa...kdg kecik ati org duk post2 mcm2 :(

~Kmar~ said...

as a mom we will always do the best we can to our children. you have tried your best and the best for your child does not necessarily be the same as others' children. so just ignore what others may think of you, be positive and be a happy mother! heee

(amboi kecek omputehs ambe.. besembur air liur ning wehhh haha~)

Farha said...

Kmar:

Tu diaaa...ngatkan org London mana laa duk komen hahaha

hee tq support...memang menghappykan diri. kalo pk sokmo stress gile...tp kakha yakin kakha bg yg terbaik doh tuk anok2 kakha...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...






flicker-icon