Followers

05 April 2012

208oz Terkumpul Setakat Hari Ini

Assalamualaikum.

5 April 2012.

Saja aku tulis tarikh sebab aku nak abadikan tarikh tu. Haha tu pon gara-gara aku semangat kira berapa stock susu yang aku kumpul! Alhamdulillah, 208oz!! Nak kata penuh dalam freezer tak la penuh sgt. Sebab bahagia beku tu ada dua lapis. Tuk lapisan atas tu leh masuk lebih kurang 5 bag je (if susun cantik).

^__^

Sungguh happy sesangat! Even aku pam sekali je sehari, dapat sekali pam pon paling banyak 8oz, dah buat aku gumbira!

Apa-apa pun terima kasih KIM sebab dorongan dan semangat yang aku dapat dari group tu. Bukan senang orang nak support susu ibu nih. Aku paling kurang dapat full bf sampai 6 bulan pon dah syukur sangat. Kalau mampu memang nak sampai 2 tahun. Kita hanya merancang tapi Allah yang tentukan segalanya.

Andai takdir nanti memang susu betul-betul dah kering, aku pasrah dan redha. Aku yakin ada hikmah disebaliknya.

Bam bam kan?? Ngeee~

Tapi sekarang, Allah masih bagi peluang kat aku dengan memberi rezeki yang tak putus-putus. Memang setakat ni aku full susu ibu kat Aishah. Nak pergi memana tak sibuk ngan botol susu pon hehe. Tak kesah la pandangan orang yang penting aku abgi susu yang terbaik :)

Oklah. Nak masuk tido dah. Lain kali aku cerita lagi ye ;)

Wassalam.

1 comment:

ejam said...

terbaik stok EBM...samalah mcm kak nor tgh rajin buat stok skrg..







flicker-icon